Programme


Speed Pitching – The commissioners Katherine Beacon, Amy Buscombe, Simon Judd, Matt Tiller - 22nd May 2010

Venue: The Commissioners’ Den - ME113    Time: 2-5 pm    Length: 3 hours

Life Is Work - Papers, discussions and screenings led by Professor Ewa Mazierska - 22nd May 2010

Venue: Screen 4 - ME110    Time: 2-7 pm    Length: 5 hours

Life is Funny - 22nd May 2010

Venue: Screen 1    Time: 2-3 pm    Length: 1 hour

“About A Girl” Screening & Q&A with Julie Rutterford - 22nd May 2010

Venue: Screen 2    Time: 2-2.45 pm    Length: 45 minutes

Life is Scary - 22nd May 2010

Venue: Screen 2    Time: 3-4 pm    Length: 1 hour

Life Is Real - 22nd May 2010

Venue: Screen 1    Time: 3.30-4.30 pm    Length: 1 hour

Screenwriting Monologues - 22nd May 2010

Venue: The Audio Suite - ME220    Time: 3.30-4.30 pm    Length: 1 hour

Life Is Short /1 - 22nd May 2010

Venue: Screen 1    Time: 4.45-5.45 pm    Length: 1 hour

Life is Really Short (1 minute docs) - 22nd May 2010

Venue: Screen 2    Time: 5-6 pm    Length: 1 hour

Mark Strange – A Masterclass - 22nd May 2010

Venue: ME109    Time: 5-7 pm    Length: 2 hours

Life Is Short /2 - 22nd May 2010

Venue: Screen 1    Time: 6-7pm    Length: 1 hour

Car Park: The Movie with Q&A featuring Steve Swift, Richard D Wilson and Jimmy Foster - 22nd May 2010

Venue: Screen 2    Time: 7-9 pm    Length: 80 minute film + Q/A

Life is Weird - 22nd May 2010

Venue: Screen 1    Time: 7.30-8.30 pm    Length: 1 Hour

Cinematopia - 22nd May 2010

Venue: Screen 1    Time: 9-10 pm    Length: 1 hour

Life Is Funny /2 - 23rd May 2010

Venue: Screen 1    Time: 1-2 pm    Length: 1 hour

Life Is Really Short /2 (1 minute docs) - 23rd May 2010

Venue: Screen 2    Time: 1-2 pm    Length: 1 hour

Life Is Weird /2 - 23rd May 2010

Venue: Screen 2    Time: 2.30-3.30 pm    Length: 1 hour

“Another Sunday and Sweet FA” Screening and Discussion - 23rd May 2010

Venue: Screen 1    Time: 3-4.30 pm    Length: 1 hour 30 mins

Life Is Short /2 - 23rd May 2010

Venue: Screen 2    Time: 3.45-4.45 pm    Length: 1 hour

Life Is Short /3 - 23rd May 2010

Venue: Screen 1    Time: 4.45-5.45 pm    Length: 1 hour

SPLINTERED with Q/A Simeon Halligan (Director) and Rachel Richardson-Jones (Producer) - 23rd May 2010

Venue: Screen 1    Time: 6-8 pm    Length: 2 hours

Life is TV; This was LIFE - 23rd May 2010

Venue: Screen 2    Time: 6-7 pm    Length: 1 hour

Dreaming of Delhi – UCLan goes to India - 23rd May 2010

Venue: Screen 2    Time: 7.30-8.30pm    Length: 1 hour

Cinematopia 2 - 23rd May 2010

Venue: Screen 1    Time: 9-10 pm    Length: 1 hour

Contact

The Media Factory, Room 330,
University of Central Lancashire,
Preston,
Lancashire,
PR1 2HE.

Tel: +44(0)1772 895690

Email: hello@lancsfilm.org.uk